Parc de Recerca

Serveis

Servei de referència i atenció a l'usuari

S'atén qualsevol consulta o petició d'informació que l'usuari formuli al servei: des de com consultar els documents del propi fons, a la consulta del catàleg informatitzat de les biblioteques de la UAB i el CCUC (Catàleg Col·lectiu de les Universitats Catalanes), o com ajudar-lo a realitzar correctament una cerca bibliogràfica a bases de dades o a Internet. Les consultes són diverses i variades: es pot adreçar a l'usuari a la simple localització d'una publicació dins la biblioteca, ajudar-lo a realitzar correctament una cerca o bé canalitzar la seva consulta cap a altres fonts externes a la biblioteca.

Pregunt@ és el nou servei d'informació online del Servei de Biblioteques de la UAB que permet a l'usuari enviar consultes a la biblioteca.

Servei de préstec

Aquest servei està dirigit a tots els membres de la UAB així com als membres de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Per poder utilitzar el servei, els membres de la UAB han de portar el carnet de la UAB o bé un document acreditatiu i els membres de l'Hospital cal que portin el carnet de Sant Pau i el DNI.

Es poden agafar en préstec aquells documents disponibles a la sala que no tinguin cap distintiu de color. Si els documents tenen un gomet blau vol dir que només es poden agafar en préstec els caps de setmana, si en canvi tenen un gomet vermell vol dir que són exclosos de préstec i només es poden consultar en la sala. Les obres de referència i les revistes no es presten.

Per contactar amb el servei o renovar documents podeu trucar al telèfon: 93 433 50 40. També es poden renovar documents desde l'apartat "El meu compte" del catàleg.

Servei de préstec interbibliotecari

Aquest servei està dirigit als membres de la UAB. El servei de correu intern de la UAB permet enviar i rebre els llibres en préstec a qualsevol biblioteca del campus i també a les diferents biblioteques de les Unitats Docents (Hospital del Mar, Hospital de la Vall d'Hebron i Hospital Germans Tries de Badalona) en un termini de dos a tres dies. També es poden demanar llibres en préstec a altres biblioteques, tant del país com de l'estranger.

Per demanar documents en préstec interbibliotecari contacteu amb el personal de la biblioteca personalment.

Servei de reprografia

Hi ha a disposició dels usuaris dues fotocopiadores que funcionen amb monedes i targeta respectivament, perquè puguin reproduir determinats documents dels seus fons amb finalitats docents, discents i de recerca, amb les restriccions que disposa la legislació vigent.

Servei WI-FI