El recinte modernista de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau acull la 8a Jornada del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries

Amb motiu del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries, la Comissió Gestora del Dia Mundial de les Malalties Minoritàries a Catalunya (integrada per associacions de pacients, la Federació Catalana de Malalties Minoritàries, FEDER delegació Catalunya i la Plataforma de Malalties Minoritàries de la Universitat Autònoma de Barcelona) organitza una jornada, que tindrà lloc el dissabte 28 de febrer, de les 9.30h a les 14:30h., a la Sala Francesc Cambó del Recinte Modernista de la Santa Creu i Sant Pau, al carrer Sant Antoni Maria Claret, 167 de Barcelona.

L’acte serà presidit per l’Hble. Sr. Boi Ruiz, conseller de salut de la Generalitat de Catalunya, a qui acompanyaran en la benvinguda la Dra. Cristina Iniesta, delegada de salut de l’Ajuntament de Barcelona, el Dr. Albert Salazar, gerent de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, el Dr. Miquel Vilardell, president de la Comissió Assessora de Malalties Minoritàries (CAMM) del Dpt. de Salut, el Dr. Josep Torrent-Farnell, membre del comitè de medicaments orfes de l'Agència Europea de Medicaments i professor de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau-UAB, la Sra. Anna Quintero, presidenta de la Federació Catalana de Malalties Minoritàries (FCAMM) i la Sra. Anna Ripoll, delegada a Catalunya de la Federación Española de Enfermedades Raras (Feder).

Podeu obtenir més informació a la pàgina web de la Plataforma de Malalties Minoritàries de la UAB, o als enllaços següents: