Nova monografia sobre farmàcia hospitalària dedicada als pacients

La Sociedad Española de Farmacia Hospitalaria (SEFH) ha publicat una nova monografia dedicada al compromís de la farmàcia hospitalària amb els pacients. Coordinada pel doctor José Luis Poveda, president de l'esmentada Societat, i amb pròleg de Joan Carles March, codirector de la Escuela de Pacientes, afronta els reptes que té la farmacologia davant del fet que cada cop hi haurà més pacients amb malalties cròniques, així com també pacients cada cop més informats.

La Fundació Salut i Envelliment, a través del projecte de la Universitat dels Pacients, participa amb la redacció del primer capítol d'aquesta monografia, escrit per Giovanna Gabriele, Laura Fernández, Enric Pineda, Sergi Blancafort, Elisabet Masip i Antoni Salvà; un capítol que planteja que la formació en autocura i l'accés a informació de qualitat genera resultats positius en l'adquisició d'hàbits de vida saludable, la comunicació amb el professional sanitari, l'adherència terapèutica i la qualitat de vida relacionada amb la salut.

Aquesta monografia es pot descarregar de forma lliure des de la web de la Sociedad Española de Farmacia Hospitalaria a través d'aquest enllaç.