La Fundació rep el premi al millor article clínic publicat a la Revista Española de Geriatría y Gerontología

En el marc del 57è Congrés de la Sociedad Española de Geriatría y Gerontología, i dins dels premis Bertran Baguena, que anualment concedeix aquesta societat científica als millors articles publicats  a la revista de la societat (Revista Española de Geriatría y Gerontología), la Fundació ha rebut el premi "ex aequo" al millor article de la secció clínica de 2014.

El treball, signat per Antoni Salvà Casanovas i Marta Roqué (Fundació Salut i Envelliment), Elisabeth Vallès i Montse Bustins (Unitat del Conjunt Mínim Bàsic de Dades, Servei Català de la Salut), i Montse Rodó i Pau Sánchez Ferrín (Plà Director Sociosanitari, Departament de Salut), té com a títol "Descripción del perfil de complejidad de los pacientes admitidos en unidades sociosanitarias de larga estancia entre los años 2003 y 2009", i té com a objectiu descriure la complexitat dels pacients en el moment de ser ingressats en unitats de llarga estada sociosanitària a Catalunya entre els anys 2003 i 2009.

Es pot consultar un resum de l'article en aquest enllaç. Vegeu també la relació de premiats en el 57è Congrés de la SEGG en aquest enllaç.