Mou-te, és salut!

El proper 2 d'octubre de 2015, en l'entorn de la Casa Convalescència, tindrà lloc la jornada "Mou-te, és salut!", organitzada per la Fundació Salut i Envelliment - UAB, amb l'objectiu de donar a conèixer els programes de recerca de la Fundació en l'àmbit de la promoció de l'activitat física i de la prevenció de les caigudes en persones majors de 65 anys.

A llarg de la jornada es farà la presentació dels programes SITLESS i PROFOUND, englobats en estratègies de la Unió Europea com el Horizon 2020 o el Programa Marc d'Innovació i Competitivitat. A banda de la presentació d'ambdós programes de recerca, la jornada comptarà amb dues taules rodones formades per experts en les àrees d'activitat física i prevenció de caigudes.

L'acte es podrà seguir a través de Twitter mitjançant l'etiqueta #moutesalut, així com a través del compte de Twitter de la Fundació (@fsie_uab). De la mateixa manera, s'habilitarà un espai web (http://salut-envelliment.uab.cat/moutesalut/) on a partir del 1 de setembre s'obrirà un formulari per permetre la inscripció a les jornades a tothom qui estigui interessat.