Anunciada la Jornada de Seguiment del Programa REMI

La Fundació Salut i Envelliment de la UAB i l'Associació Catalana de Recursos Assistencials (ACRA) celebraran el proper dilluns 18 de desembre al Caixa Fòrum de Barcelona la jornada de seguiment i cloenda del Programa REMI. Aquesta jornada, dirigada als professionals dels 81 centres participants en el programa, servirà com a punt de trobada d'experiències i propostes de millora.

L'obertura de la jornada anirà a càrrec del Dr. Antoni Salvà, Director General de la Fundació Salut i Envelliment de la UAB, i la sra. Montse Llopis, Directora General d'ACRA, i comptarà amb la presència de la Coordinadora Científica del programa, la Dra. Sara Domènech.

"Com ens hem sentit aplicant el Programa REMI: relat de 4 experiències" donarà veu als professionals responsables d’aplicar el programa, que explicaran com han viscut aquesta iniciativa. Posteriorment, s’ha previst una sessió participativa en grups reduïts per tal que els assistents a la jornada puguin dir la seva i debatre al voltant de tot allò relacionat amb el Programa REMI.

Trobareu més informació sobre el programa a la web del Programa REMI.