Celebrada la Jornada de Seguiment del Programa REMI

El passat divendres 18 de desembre es va dur a terme la Jornada de Seguiment del Programa REMI al recinte del CaixaFòrum. Aquesta jornada es va inaugurar amb els parlaments de la Sra. Montse Llopis, directora d'ACRA, i el Dr. Antoni Salvà, Director General de la Fundació Salut i Envelliment de la UAB. La Jornada es va dividir en dues parts, una primera de presentació d'experiències del Programa REMI, i una segona de sessions de treball.

A la primera part, la Dra. Sara Domènech va presentar els resultats de l'aplicació del Programa REMI. Després de realitzar amb èxit la prova pilot en 6 centres i fer una molt bona difusió del projecte per part d’ACRA, es va poder realitzar el desplegament del Programa en 84 centres i comptar amb 110 professionals implicats, creant la Xarxa REMI de centres col·laboradors. Així doncs, el programa REMI ha contribuït a prevenir o retardar el deteriorament cognitiu i/o fomentar les relacions socials en + 800 persones grans.

Tot seguit, quatre centres participants i socis d’ACRA van presentar les seves experiències en el programa REMI, amb interessants i enriquidores ponències per tots els assistents.

A les sessions de treball es van abordar diversos temes relacionats amb l'aplicació del programa REMI (preferències i inconvenients del programa, camins de millora i continuitat, sensacions i emocions de l'aplicació del programa, i contribució del programa REMI a l'Atenció Centrada en la Persona). El resultat de les sessions de treball va ajudar als participants a compartir les experiències de l'aplicació del programa.